اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسن قاضی زاده هاشمی شب گذشته در اولین نشست هستههای پژوهشی استادان معارف اسلامی دانشگاههای سراسر کشور که در هتل تابان خورشید مشهد برگزار شد، با بیان اینکه چنانچه حوزه و دانشگاه در کنار هم باشند کشور مسیر سعادت و ترقی را طی خواهد کرد و انقلاب اسلامی هم چنان پر فروق خواهد ماند، گفت: در بسیاری از دانشگاهها ممکن است دانشجویان ارتباط خوبی با روحانیون نداشته باشند؛ ولی با مسئولین نهادهای مقام معظم رهبری در دانشگاه ارتباط بسیار خوب و دوستانهای دارند.
وی افزود: نکته مهم در آموزش معارف، تربیت است و اقدامات تربیتی نیازمند مداومت میباشد، بنابراین نیاز است بین روحانیون و اساتید گروه معارف با دانشجویان ارتباط دوستانهای به وجود آید، چون چنانچه این رابطه نباشد جوان پرسشهایش را از اساتید معارف و روحانیون نخواهد پرسید و به راه انحراف کشیده میشود.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در برخی حوزهها پاسخ دادن به نسل جوان بسیار سخت است؛ چراکه جوانان و دانشجویان تمام سوالات حتی سوالات مربوط به اقدامات مسئولین کشور را از اساتید گروه معاورف میپرسند.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه در امر پژوهش عرصه بسیار وسیع است و نباید ناامید شد، تصریح کرد: کمتر مقالهای را میتوان یافت که همان اول چاپ شود، بلکه باید پشتکار داشته باشید.
وی در ادامه با بیان این مطلب که در حوزه پزشکی میتوان مقالههای زیادی نوشت، بیان داشت: یکی از پیشنهادهای من به معاونت دانشجویی که در اکثرا اوقات بیتوجهی میشود این است که اردوهای جهادی را بیشتر برگزار کنند که این اردوها باعث اثرگذاری بیشتر روی نوجوانان و جوانان ما که در معرض آسیب هستند، میشود.
قاضی زاده هاشمی در خصوص جذب هیات علمی گروه معارف تصریح کرد: با توجه به اینکه دولت نگاهش به مسائل کلی است پاسخ آن برای جذب این افراد منفی است؛ چراکه با کمبود بودجه و اعتبارات مواجه است.
وی ادامه داد: در وزارت بهداشت 10 هزار نفر پست نیاز داریم، ولی فقط به ما اجازه دادند که هزار نفر جذب کنیم که آن هم منابع مالیاش تامین نشد.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ارتقا اساتید تنها نباید به دلیل نوشتن مقاله باشد، یادآور شد: اینکه ارتقا اساتید فقط به دلیل نوشتن مقاله باشد، اقدامی اشتباه است؛ چراکه در این امر هم آموزش فدای پژوهش میشود و هم بهترین معلمهای ما هنوز استاد یار باقی میمانند.
قاضی زاده هاشمی در پایان منشا تخلفات و تقلبات را همین اجبار در نوشتن مقاله خواند و گفت: اساتیدی داریم که آموزش قوی دارند، ولی چون مقاله ننوشتهاند ارتقا پیدا نکردهاند.